A fugit de politisti, dar de ea n-a reusit sa scape. Schema de senzatie cu care femeia a pus la pamant hotul

politisti hoti Virale A fugit de politisti, dar de ea n-a reusit sa scape. Schema de senzatie cu care femeia a pus la pamant hotul
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Duminica 21 Februarie 2021, 12:09

O femeie din Texas (SUA) e admirata pentru gestul plin de curaj de a dobori la pamant un infractor care fugea de politisti.

Phyllis Pena e protagonista unei povesti devenite virale in spatiul virtual. Totul s-a intamplat in dimineata zilei de 31 ianuarie, atunci cand americanca a observat faptul ca un barbat misterios se uita pe geamul casei fiicei sale. In calitate de mama grijulie, aceasta a sunat la politie si a asteptat interventia fortelor de ordine.

Din inregistrarile filmate de echipajul de politie ajuns la fata locului se poate vedea cum Phyllis a ramas in preajma presupusului hot si chiar a ajutat la capturarea acestuia. Astfel, cand tanarul de 19 ani incerca sa se sustraga politistilor, femeia a intervenit brutal, doborandu-l la pamant cu un placaj care se mai vede doar pe la meciurile de rugby. "S-a descurcat destul de bine", au recunoscut chiar si politistii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!