Mexic SUA Virale

A fost descoperit cel mai lung tunel al traficantilor! Cum trimiteau cantitati URIASE de droguri din Mexic in SUA pe sub pamant! VEZI FOTO

Tunelul facea legatura intre Mexic si San Diego, California.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 09:27
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 09:32

Tunelul descoperit de agentii federali din California este cel mai mare de pana acum. Aflat la doar 76 de metri de graninta de SUA, tunelul avea o lungime de peste 1300 de metri.

Pasajul subteran incepe in Tijuana, Mexic, si ajunge in San Diego, California. Era dotat cu ventilatie, electricitate, un sistem de transport pe sine si lifturi la fiecare intrare.

Tunelul este la 70 de metri sub pamant si are aproximativ 1.5 metri inaltime si 0.6 metri latime.

"Tunelul sofisticat, cu toate dotarile necesare, demonstreaza determinarea si resursele banesti ale cartelurilor. Granita va ramane sigura, iar tunelurile de acest fel vor fi inchise", a declarat pentru CNN John W. Callery, agent special al Administratiei pentru Controlul Drogurilor.

Pana in acest moment nu a fost arestata nicio persoana, dar cercetarile vor continua: "Sunt increzator ca munca noastra grea si daruirea pentru respectarea legii vor duce la arestari si confiscari viitoare", a spus Aaron Heitke, agent de patrula.

Modifică setările cookies