Facebook mark zuckerberg Virale

A DAT lovitura! A luat 66,2 MILIOANE de dolari din FACEBOOK! Zuckerberg i-a dat afacerea pe mana!

O femeie este cel mai important om din cea mai profitabila afacere din domeniul comunicarii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2013, 19:17
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2013, 19:18

Portivit Bloomberg, Directorul de operatiuni al Facebook, Sheryl Sandberg a incasat in 2012 suma de 26,2 milioane de dolari pentru ca lucreaza la acesta companie. Mai mult, cu un an in urma veniturile sale au fost 40 de milioane de dolari, adica in doi ani a plecat acasa cu peste 66 de mil. $!

Sheryl Sandberg ia din salariu 321.128 dolari si din prime - 276.530 dolari. Ea detine 25,6 milioane dolari in actiuni la reteaua de socializare.

Pretul actiunilor Facebook a scazut cu peste 50%, din mai pana in septembrie 2012, din cauza ingrijorarilor legate de profitabilitatea companiei. De aici si suma mai mica pe care Sandberg a incasat-o din dividende.

Pretul actiunilor a inceput sa creasca dupa ce conducerea Facebook a asigurat investitorii ca se vor vedea efoturile facute pentru a mari veniturile din publicitatea de pe dispozitivele mobile.

Mark Zuckerberg este fondatorul Facebook, dar nu el este cel mai important in organizatie. El este 'omul cu ideile', de aceea nici nu castiga atat de mult. Asa ca sarcinile cele mai importante sunt preluate de directorii sai, iar cel mai important dintre acestia este chiar Sheryl Sandberg.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!