Sheriff Tiraspol Superbet Promo

Răsare steaua Șeriffului? Tiraspol intră în topul celor mai mici orașe vizitate de marele Real Madrid!

La o lună și 10 zile de la a 229-a serbare a punerii pe hartă a orașului Tiraspol de către generalul rus Alexander Suvorov, locuitorii din capitala Transnistriei vor sta și în fața celui mai important moment fotbalistic al regiunii: pe stadionul Șeriff vine marele Real Madrid, cu Benzema și Vinicius în teren, cu Ancelotti pe bancă și cu scopul de a pleca din Republica Moldova cu cele trei puncte care ar aduce calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor 2021/2022. Șeriff Tiraspol - Real Madrid se joacă pe Superbet miercuri, de la ora 22:00. Și promite multe!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 12:40
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 12:47

56 de kilometri pătrați, 135.000 de locuitori, o echipă în grupele Ligii!

Vizita legendarilor "los blancos" în orașele mici de pe harta fotbalistică a Europei produce, de fiecare dată, o combinație de entuziasm și respect pentru forța dominantă de pe Bătrânul Continent. "Caravana" din Madrid a oprit în tot felul de gări mici și mijlocii, s-a împiedicat la Monaco (oraș care se întinde pe doi kilometri pătrați) în sferturile ediției 2003/2004, apoi a vizitat, rând pe rând, Bergamo, Borisov sau Auxerre. Dacă Atalanta i-a făcut față într-o oarecare măsură, fanii din Belarus și Franța au rămas doar cu amintire: cândva, suspendat în timp, în orașul lor au oprit cei mai buni dintre cei buni!

Cu o populație de doar 135.000 de locuitori înghesuită pe 56 de kilometri pătrați, Tiraspol prinde lejer topul celor mai mici orașe în care a poposit vreodată Realul din Madrid în căutarea gloriei europene cu care e atât de obișnuit. Un oraș industrial, rămas parcă blocat în timpurile în care Cortina de Fier era un termen la modă, Tiraspolul va trăi, miercuri seară, cele mai intense 90 de minute din existența sa sportivă!

Răsare din nou steaua Șeriffului?

De unde vin speranțele? La prima participare în grupele Ligii Campionilor, Șeriff și-a făcut intrarea pe scenă într-un mare stil, cu un 2-0 în Transnistria contra lui Șahtior Donețk. Ceea ce părea un foc de paie s-a dovedit un "incendiu fotbalistic" imposibil de stins, iar moldovenii - dacă pot fi numiți așa - au dat lovitura și pe Santiago Bernabeu, scor 1-0. Flacăra s-a domolit, Interul a jucat rolul de extinctor cu ale sale două victorii clare, de fiecare dată cu 3-1, dar steaua Șeriffului din Tiraspol poate răsări din nou. Înaintea confruntării cu gigantul din Madrid, Șeriff a adunat șase puncte în patru meciuri, în timp ce "galacticii" au strâns cu trei mai mult. O repetare a șocului din meciul tur ar complica teribil calculele grupei din care mai fac parte Inter și Șahtior, dar fotbalul a mai văzut minuni. Dă Șeriff o nouă lovitură? Vezi Cotele Speciale Superbet pentru Șeriff - Real Madrid și fii SuperInspirat!

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor! 

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!