VIDEO EXCLUSIV „Să rămână optimistă!” Bianca Andreescu a vorbit despre Simona Halep și și-a ales cuvântul preferat în limba română

Bianca Andreescu Bianca Andreescu carte Simona Halep Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 18:30
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 18:30

Bianca Andreescu i-a transmis Simonei Halep un mesaj de încurajare. 

Bianca Andreescu (23 de ani, 92 WTA) a vorbit despre situația actuală a Simonei Halep. Într-o intervenție acordată Pro TV, campioana US Open 2019 i-a transmis constănțencei să rămână optimistă, în ciuda dificultăților întâmpinate.

„Este foarte greu ce se întâmplă în cazul Simonei. Niciodată nu am fost în locul ei, dar să rămână optimistă,” a declarat Bianca Andreescu. 

Bianca Andreescu a ales „sarmale” drept cuvântul său preferat în limba română

Sosită în România la final de sezon, sportiva canadiană cu părinți români s-a bucurat de privilegiul de a-și vizita bunica. 

Fosta câștigătoare a Openului American își va lansa cartea de copii intitulată „Bibi joacă tare” la București, în data de 4 noiembrie. Pentru Pro TV, Bianca Andreescu a citit un fragment din cartea sa. 

Andreescu își lansează la București cartea pentru copii, intitulată „Bibi joacă tare”

Întrebată care este cuvântul său preferat în limba română, Bianca Andreescu a răspuns, zicând „sarmale,” pe care îl consideră un termen haios. 

Spre deosebire de Emma Răducanu, Bianca Andreescu nu a participat încă la turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, în cele trei ediții organizate între anii 2021-2023. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!