„Punctul turneului sau punctul sezonului?!” Ay, ay, ay, Carlitos! Alcaraz, calificat în sferturi la Roland Garros după încă un meci de senzație! Cu cine se duelează 

Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz Roland Garros Carlos Alcaraz Roland Garros 2022 Tenis
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 Mai 2022, 07:44
Data actualizarii: Luni 30 Mai 2022, 01:54

Carlos Alcaraz (19 ani, 6 ATP) s-a impus în fața rusului Karen Khachanov (26 ani, 25 ATP) în optimile de finală de la Roland Garros, 6-1, 6-4, 6-4.

Noua revelație a tenisului s-a impus în minimum de seturi în fața rusului, având nevoie de două ore și șaisprezece minute pentru a accede în sferturile de finală de la Roland Garros. Carlos Alcaraz a ajuns astfel la 14 victorii consecutive, ultimul meci pierdut fiind la Monaco, pe 16 aprilie. 

În sferturile de finală, ibericul va juca împotriva lui Alexander Zverev (25 ani, 3 ATP), cu care s-a mai duelat în startul acestei luni, în finala de la Madrid. Carlos Alcaraz s-a impus atunci în două seturi, 6-3, 6-1, astfel că meciul se anunță a fi unul spectaculos. 

Carlos Alcaraz, punctul turneului la Roland Garros de până acum 

Tânărul tenismen a reușit și cel mai spectaculos punct al turneului de până acum. La scorul de 3-3 în game-uri, având avantaj, Alcaraz a trimis o scurtă în terenul rusului, care a reușit să ajungă și să trimită cu boltă, peste iberic. Spaniolul a reușit însă să ajungă la minge și a trimis lobat printre picioare, din apropierea tușei, fix în colțul terenului, ridicând spectatorii din tribună în picioare. 

„Punctul turneului sau punctul anului? Probabil amândouă!”, a fost reacția comentatorului. 

Ibericul nu s-a oprit la un singur punct spectaculos câștigat, având un forehand incredibil la o altă fază din meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!