FOTO „Parcă e Messi!” Schimbarea de look a lui Novak Djokovic, după eșecul suferit în finala Wimbledon 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 August 2023, 15:34
Data actualizarii: Vineri 04 August 2023, 15:34

Novak Djokovic a atras o serie de comentarii, după ce a fost văzut relaxându-se, în ultimele zile pe care le petrece în Europa, înainte de a face deplasarea către SUA. 

Novak Djokovic (36 de ani) se bucură de ultimele zile pe care și le-a eliberat în calendar, înainte de a participa la turneele de hard din sezonul nord-american.

Tenismenul sârb s-a înscris în proba de dublu a turneului ATP de la Cincinnati și este așteptat să figureze și în proba individuală a întrecerii din Ohio, pregătitoare înaintea ediției 2023 a Openului American, programate pentru perioada 28 august - 10 septembrie. 

Novak Djokovic, greu de recunoscut: „Seamănă cu Messi!”

  • Novak Djokovic nu a mai câștigat US Open din 2018. 

Încă în Europa, Novak Djokovic s-a pozat alături de câțiva turiști, într-o zonă montană, dar lumea nu s-a putut abține să nu îl compare cu Lionel Messi, atunci când i-a observat noul look.

După înfrângerea suferită în finala Wimbledon 2023, Novak Djokovic și-a lăsat barbă, fiind mai dificil de recunoscut. „E mai chipeș cu barbă, seamănă cu Messi. Ar fi bine dacă nu s-ar mai bărbieri,” a punctat o urmăritoare, pe Twitter.

„Djokovic a luat pauză de la bărbierit, nu?”, s-a amuzat o altă fană a tenismenului din Serbia, notează Telegraf.

Goran Ivanisevic, „încă în șoc”, după finala Wimbledon, pierdută de Djokovic în cinci seturi, în fața lui Alcaraz

„Sunt încă un pic în șoc, după finală. Novak spus totul în discursul său după meci, unele finale pe care ar fi trebuit să le piardă, le-a câștigat, iar altele pe care ar fi trebuit să le câștige, le-a pierdut. 

În cele din urmă, Novak a avut multe șanse pe care nu le-a fructificat. Alcaraz a jucat mai curajos, mai hotărât când a fost nevoie, a fost mai bun în ziua aceea și a câștigat meciul.

Continui să repet același lucru, Carlos este o mare figură. Ca persoană este fenomenal și ca jucător nici măcar nu voi spune mai multe... este un miracol. Energia pe care o aduce pe teren, modul în care joacă... este mereu zâmbitor, chiar și atunci când pierde. E uimitor,” a declarat Goran Ivanisevic, într-un interviu acordat Sportske

În ciuda eșecului suferit în ultimul act competițional al întrecerii de la Wimbledon, Novak Djokovic rămâne tenismenul cu cele mai multe titluri de mare șlem cucerite, 23. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!