VIDEO „Halep se chinuie” Reacția americanilor după retragerea definitivă a româncei de la US Open 2023

Simona Halep Tenis WTA US Open 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 August 2023, 15:15
Data actualizarii: Marti 22 August 2023, 15:19

Simona Halep (31 de ani) va încheia sezonul 2023 fără să fi participat la niciunul dintre cele patru turnee de mare șlem. 

Simona Halep (31 de ani) nu va participa la ediția 2023 a Openului American, după ce a fost retrasă oficial de pe lista participantelor.

În continuare suspendată din circuitele WTA și ITF și în continuă așteptare a unui prim verdict, în procesul său cu Agenția Internațională a Integrității în Tenis, jucătoarea de tenis din Constanța a fost menționată de TennisUpToDate, într-un material dedicat situației precare în care se regăsește cariera sa. 

„Halep se chinuie să își demonstreze nevinovăția încă de la ediția precedentă a Openului American.”

„Halep se chinuie de la ediția de anul trecut a US Open să își demonstreze nevinovăția. De atunci, ea a ieșit din primele 1000 de jucătoare ale lumii și va rămâne în afara clasamentului mondial.

După ce a primit o a doua acuzație de dopaj în mai, ea a lovit atunci în ITIA pentru că i-a ucis reputația. Audierile au avut loc la Londra recent, dar verdictul continuă să fie amânat.

A fost luată în discuție o potențială pedeapsă de 2 ani, care va fi apoi atacată la TAS. Asta înseamnă un proces îndelungat pentru Simona Halep,” a scris publicația americană Tennisupdodate, sursă citată de Eurosport

A mai rămas doar o săptămână până la conturarea unui an întreg de inactivitate a Simonei Halep în tenisul profesionist. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!