Ashleigh Barty Danielle Collins finala Australian Open 2022 Ashleigh Barty Australian Open 2022 Danielle Collins Russel Crowe Saoirse Ronan Tenis

FOTO „Gladiatorul australian”: Russell Crowe, spectator la finala Australian Open: cum a reacționat când Barty a câștigat

Russell Crowe și Saoirse Ronan s-au numărat printre actorii care au fost prezenți în Arena Rod Laver la finala dintre Barty și Collins. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:55
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 13:31

Russell Crowe a asistat la finala Openului Australian, disputată de Ashleigh Barty și Danielle Collins. Faimosul actor neozeelandez a susținut-o pe cea mai bună jucătoare a lumii în prima finală pe care „Ash” Barty a jucat-o la Melbourne.

Cunoscut pentru rolurile jucate în „Gladiatorul,” „A Beautiful Mind,” sau „L.A. Confidential,” actorul în vârstă de 57 de ani s-a arătat emoționat de desfășurarea intensă a finalei Openului Australiei, finalizată cu primul succes al tenisului australian în Grand Slam-ul de la Melbourne. Barty a învins-o pe Collins în două seturi, scor 6-3, 7-6.  

Crowe este atașat de Australia, țară în care și-a petrecut 10 ani din copilărie și în care s-a mutat permanent, la vârsta de 21 de ani.

La duelul dintre Ashleigh Barty și Danielle Collins a fost spectatoare și actrița Saoirse Ronan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!