GALERIE FOTO „De ce trebuie să vadă cineva asta?” Eugenie Bouchard, criticată de fani: câți o urmăresc pe Instagram

Eugenie Bouchard este urmărită de 2,4 milioane de persoane pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 23:37
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 23:32

Peste 14,000 de persoane au apreciat un videoclip publicat de Eugenie Bouchard (29 de ani, 216 WTA) pe Instagram, în care sportiva canadiană le arată celor 2,4 milioane de urmăritori cum se antrenează în sala de forță.

Contrar așteptărilor, clipul a generat o stare de tensiune și diverse comentarii, din partea celor două tabere ale fanilor săi: cei care își doresc să o vadă înapoi pe terenul de tenis, cu orice preț și cei care o înțeleg atunci când își prelungește inactivitatea în circuitul WTA.

Eugenie Bouchard se antrenează în speranța primirii unui wildcard în ediția 2023 a Openului American

„Când mai joci?” a fost un comentariu lansat de un utilizator, care a împărțit audiența în două, în timp ce un altul a atras atenția, scriind: „De ce trebuie să vadă cineva asta? Nu are niciun sens,” s-a scandalizat un alt user. 

„Te susținem Genie!” și „Ce antrenament riguros” au fost câteva reacții ale fanilor care o sprijină în continuare pe Bouchard, deși canadianca nu a participat pe tabloul principal al vreunui turneu de mare șlem, în acest an.

Născută la Montreal, Eugenie Bouchard a fost lăsată în afara listei de wildcarduri oferite de organizatorii competiției de calibru WTA 1000 din Canada. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!