VIDEO EXCLUSIV Pliskova a fost sinceră și a spus: „Știu ce vă lipsește la Transylvania Open” (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:55
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 14:58

Karolina Pliskova a avansat în semifinalele Transylvania Open 2024, după o victorie scor 6-2, 6-0, în fața italiencei Sara Errani. Partida a fost LIVE pe Pro Arena și VOYO. 

Fost număr unu mondial, Karolina Pliskova și-a păstrat invincibilitatea la Cluj-Napoca, unde a reușit trei victorii împotriva României, în sferturile Fed Cup, derulate în urmă cu 8 ani. 

În sferturile de finală ale Openului Transilvaniei, sportiva din Republica Cehă a depășit-o pe italianca Sara Errani, scor 6-2, 6-0, în 62 de minute de joc, în care a servit patru ași. 

Karolina Pliskova: „Știu sigur că vă lipsește sistemul hawk-eye. Eu joc riscant, la linie și e nevoie de el.”

Vorbind la finalul partidei cu Horia Tecău, Pliskova a spus că turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca îi lipsește sistemul hawk-eye. 

„Lipsește ceva turneului WTA de la Cluj?”, a fost întrebarea adresată de Horia Tecău Karolinei Pliskova.

„Nu că arbitrii sunt slabi, dar e nevoie de hawk-eye în meciurile pe hard.”

„Știu că vă lipsește un lucru: sistemul hawk-eye. Sunt o jucătoare care joacă riscant. Nu că arbitrii sunt slabi, dar e nevoie în meciurile pe hard. Eu joc la linie, dar nu am de ce să mă plâng, în rest.

Sunt încă neînvinsă în România, punând la socoteală și meciurile din Fed Cup,” a declarat Karolina Pliskova, după calificarea în semifinalele Openului Transilvaniei.

Un sistem hawk-eye costă între $60,000 și $100,000 și poate fi instalat în trei zile. 


Joacă serios sau în glumă? Errani și Pliskova, punct de meci demonstrativ la Transylvania Open

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!