Tenis

„Am auzit că e greu în pre-sezon!” Emma Răducanu și Simona Halep au dezvăluit cum vor pregăti startul sezonului viitor

Simona Halep și Emma Răducanu au dezvăluit ce vor face în noiembrie și decembrie, perioada care separă sezoanele în circuitul WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 10:45

Sezonul 2021 se apropie de final în circuitul WTA, iar Simona Halep și Emma Răducanu și-au făcut deja planurile pentru off-season, perioada în care jucătoarele fac mai multe antrenamente decât în mod normal, de-a lungul anului. 

Întrucât luna decembrie programează doar două turnee WTA 125, majoritatea jucătoarelor din top 100 WTA se vor concentra pe pregătirea stagiunii 2022, în ultima lună a anului. Până atunci însă, Halep și Răducanu vor participa la o ultimă întrecere, care va avea loc la Linz, în Austria, în săptămâna 6-12 noiembrie.

Dezvăluindu-și obiectivele impuse pentru pre-sezon, Emma Răducanu și Simona Halep au spus următoarele, în conferințe de presă pe care le-au susținut în timpul Openului Transilvaniei. Pentru sportiva britanică cu origini românești (18 ani) va fi primul pre-sezon în perioada senioratului. 

Simona Halep și Emma Răducanu vor participa la turneul WTA 250 de la Linz


„După Linz, voi lua pauză o săptămână, după care voi face pregătirea de off-season. Am auzit că sunt patru săptămâni grele și vreau să trec cu bine prin toate,”
a declarat Emma Răducanu la Cluj-Napoca, în timpul Transylvania Open. 

„O să fac multe antrenamente. Nu o să merg nicăieri, o să mă antrenez aici, în România. Nimic special, cât mai mult antrenament, astfel încât să fiu pregătită la începutul sezonului,” a declarat Simona Halep în cadrul aceleiași competiții. 

Primul turneu major al sezonului următor este Australian Open, care va avea loc în perioada 17-30 ianuarie 2022. 

Modifică setările cookies