VIDEO: Naomi Osaka A RUPT FILEUL pe Arena Rod Laver | DECLARATIA care i-a SOCAT pe spectatori la finalul meciului

Naomi Osaka Australian Open 2020 Arena Rod Laver Naomi Osaka fileu Tenis WTA Tenis Naomi Osaka Australian Open 2020 WTA
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Ianuarie 2020, 11:26
Data actualizarii: Luni 20 Ianuarie 2020, 11:31

Meciul a fost suspendat pentru cateva minute in urma acestui incident. 

Naomi Osaka a deschis seria celor 128 de meciuri care vor avea loc pe tablourile principale de simplu la Openul Australian, editia 2020.

Campioana en-titre a revenit cu succes la Melbourne, trecand scor 6-2, 6-4 de cehoaica Marie Bouzkova, numar 59 WTA. In turul 2, Osaka va juca impotriva chinezoaicei Saisai Zheng, numar 42 WTA. 

Momentul in care Naomi Osaka a rupt fileul pe Arena Rod Laver


Exceptand jocul in forta si puterea psihologica cu care a salvat numeroase mingi de break in aceasta partida, Naomi Osaka a facut show prin momente mai rar vazute pe un teren de tenis.

Intai, Naomi a oprit partida pret de cateva minute in urma unui serviciu trimis cu 179 km/h care a rupt o siguranta a fileului. Organizatorii au fost nevoiti sa intervina, remediind subit problema.

Mai apoi, Naomi Osaka a surprins prin declaratiile pe care le-a facut la finalul meciului. Pe teren, nipona le-a multumit spectatorilor pentru prezenta, dar a continuat spunand: "Probabil nu ati venit sa ma vedeti pe mine, dar multumesc ca ati umplut arena," le-a spus Osaka australienilor in conditiile in care meciul ei a fost succedat de partidele Serenei Williams si a lui Roger Federer.

La conferinta de presa de dupa meci, Osaka a declarat: "Sa fiu sincera, nu prea ies. Ies din casa doar pentru a-mi lua mancare, iar apoi revin in camera mea, ca o sihastra."

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!