Thierry Henry primește lecții de tenis din partea unicului Roger Federer: cum joacă tenis fostul atacant al Barcelonei

Roger Federer Myla Federer Tenis ATP Thierry Henry Tenis Thierry Henry primește lecții de tenis din partea unicului Roger Federer: cum joacă tenis fostul atacant al Barcelonei
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:35
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 09:40

Roger Federer i-a predat francezului Thierry Henry primele lecții de tenis. Rezultatul nu a dezamăgit! 

Eliminarea dureroasă din turneul de la Wimbledon nu l-a doborât pe Roger Federer, aflat la a 22-a participare în cea mai prestigioasă competiție de tenis din istoria sportului. 

Învins la zero în ultimul set al meciului jucat cu Hubert Hurkacz - o premieră negativă în palmaresul celui mai titrat tenismen al Wimbledonului - Roger Federer a intrat în vacanță și se află pe insula Losinj din Croația, unde le predă fetițelor sale gemene primele lecții de tenis. 

Alături de Thierry Henry pe un teren de zgură, Roger Federer s-a antrenat cot la cot cu legenda clubului de fotbal Arsenal Londra și cu fiica sa, Myla. Federer i-a oferit feedback Mylei Rose, lăudându-i forehandurile executate și fiind surprins de camere spunându-i: "Bună treabă, Myla!", notează Essentially Sports

În timp ce își petrece timp prețios alături de familie, Roger Federer a pus umărul la fondarea academiei de tenis lansate de antrenorul său, Ivan Ljubicic în Croația. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!