Decernarea Premiilor Oscar, in premiera, LIVE pe VOYO, singura platforma online din Romania care va transmite festivitatea de premiere

oscar premiera Premiile Oscar Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Aprilie 2021, 14:54
Data actualizarii: Marti 13 Aprilie 2021, 14:57

Pentru prima data, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din Romania prin intermediul platformei VOYO. 

Actorii care ne-au tinut cu sufletul la gura in cele mai bune productii din ultimul an pot fi vazuti LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe VOYO. Ceremonia va fi transmisa din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din cateva locatii selectate din lume. 

Cea de-a 93-a gala a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografica a venit cu un anunt important! Pentru prima data in istorie, un film romanesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la doua categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” si „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concureaza cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Nu ratati vizionarea Premiilor Oscar, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00. Iar marti, de la ora 20:30, gala va putea fi urmarita si pe PRO Cinema.

In perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marcheaza cel mai asteptat eveniment din industria cinematografica cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar si American Sniper.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!