Decernarea Premiilor Oscar, in premiera, LIVE pe VOYO, singura platforma online din Romania care va transmite festivitatea de premiere

Decernarea Premiilor Oscar, in premiera, LIVE pe VOYO, singura platforma online din Romania care va transmite festivitatea de premiere

Pentru prima data, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din Romania prin intermediul platformei VOYO. 

Actorii care ne-au tinut cu sufletul la gura in cele mai bune productii din ultimul an pot fi vazuti LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe VOYO. Ceremonia va fi transmisa din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din cateva locatii selectate din lume. 

Cea de-a 93-a gala a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografica a venit cu un anunt important! Pentru prima data in istorie, un film romanesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la doua categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” si „cel mai bun documentar”.

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concureaza cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

Nu ratati vizionarea Premiilor Oscar, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00. Iar marti, de la ora 20:30, gala va putea fi urmarita si pe PRO Cinema.

In perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marcheaza cel mai asteptat eveniment din industria cinematografica cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar si American Sniper.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Milioane de măşti de protecţie destinate persoanelor defavorizate, cumpărate în starea de urgență, nu au fost distribuite
BRAT
Modifică setările cookies