Simona Halep Elina Svitolina Karolina Pliskova Program Turneul Campioanelor Turneul Campioanelor Tenis

SIMONA HALEP TURNEUL CAMPIOANELOR | Cand joaca Simona Halep urmatoarele doua partide din Grupa Violet la Shenzhen! Cat timp de recuperare are romanca

Simona Halep si-a aflat programul oficial al celorlalte meciuri pe care le va disputa in faza grupelor la Turneul Campioanelor 2019.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Octombrie 2019, 19:35
Data actualizarii: Luni 28 Octombrie 2019, 19:43

Ordinea partidelor nu era cunoscuta inaintea deznodamantului meciului cu Bianca Andreescu, datorita formatului competitional al WTA Finals, care presupune ca in etapa a doua invingatoarele din prima etapa sa se dueleze in meci direct.

Urmatorul meci: Simona Halep vs. Elina Svitolina, miercuri 30 octombrie, la ora 12:30

In a doua etapa, Simona Halep va da piept cu liderul Grupei Violet, ucraineanca Elina Svitolina, care azi a invins-o pe Karolina Pliskova, scor 7-6, 6-4. 

Elina a surprins lumea tenisului cu un tiebreak castigat intr-o maniera extraordinara, care s-a incheiat cu un scor neverosimil de 14-12 pentru Svitolina. Primul set a durat nu mai putin de 65 de minute.

In cealalta partida a etapei secunde, Karolina Pliskova isi va masura fortele cu Bianca Andreescu, miercuri nu inainte de ora 14:00, ora Romaniei. 

Ultimul meci din grupe: Simona Halep vs. Karolina Pliskova, vineri 1 noiembrie

Simona o va infrunta vineri, in ultima etapa a fazei grupelor pe cehoaica Pliskova, fata de care are un palmares pozitiv – 7-3 in meciurile directe. 

Halep a pierdut insa ultima confruntare directa cu Pliskova, intalnire care a avut loc la Miami. Pliskova s-a impus atunci cu 7-5, 6-1. 

Modifică setările cookies