SE RETRAGE Serena Williams? "Daca vreodata imi voi lua 'la revedere', nu voi spune nimanui!" Sportiva americana a inceput sa planga la conferinta de presa 

SE RETRAGE Serena Williams? "Daca vreodata imi voi lua 'la revedere', nu voi spune nimanui!" Sportiva americana a inceput sa planga la conferinta de presa 

Serena Williams a fost invinsa de Naomi Osaka in semifinalele Australian Open, 6-3, 6-4 in doar 75 de minute. 

Serena Williams a fost invinsa de Naomi Osaka, scor 6-3, 6-4 in semifinalele Openului Australian, la capatul unui meci care a durat doar 75 de minute. 

Jucatoarea din Michigan a lasat mai multe indicii conform carora ar putea sa se retraga. A fost a 11-a participare la un Grand Slam incheiata fara victorie, in contextul in care Serena Williams a admis public ca ambitia sa si motivul pentru care continua sa joace la 39 de ani este de a o egala pe Margaret Court la numarul de turnee de mare slem castigate.

La iesirea de pe teren, Serena Williams a salutat calduros publicul, a dus mana la inima si a stat pret de cateva secunde pentru a primi aplauzele furtunoase primite. Intrebata despre acest moment la conferinta de presa, referitor la ingrijorarile unor fani cum ca acest moment ar putea fi echivalent cu decizia sa de a se retrage, Serena a replicat: "Publicul australian este minunat. Daca vreodata imi voi lua 'la revedere', nu voi spune nimanui," a admis sora mai mica a familiei Williams.

Intrebata mai departe despre erorile nefortate din meci, Serena Williams a inceput sa planga, si a spus: "Nu stiu. Am terminat [cu conferinta de presa]," dupa care s-a ridicat si a plecat din sala. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies