VIDEO EXCLUSIV Se întoarce Darren Cahill în loja Simonei Halep? Ce a răspuns Apostu-Efremov, care a colaborat cu australianul

Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 23:23
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 23:23

Artemon Apostu-Efremov a fost invitatul lui Andru Nenciu în emisiunea Poveștile Sport.ro

Artemon Apostu-Efremov a colaborat cu Darren Cahill pentru a o pregăti pe Simona Halep, în sezonul 2020 și în prima parte a stagiunii 2021. 

Fostul tehnician al Simonei Halep a declarat în emisiunea Poveștile Sport.ro că nu îl vede pe australianul Darren Cahill revenind în loja româncei. 

Apostu-Efremov declară că nu îl vede pe Darren Cahill întorcându-se ca antrenor al Simonei Halep

Întrebat dacă îl vede pe Darren Cahill întorcându-se vreodată ca antrenor al Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov a replicat, în exclusivitate pentru Sport.ro, spunând: 

„Nu cred. Cred că a trecut timpul, iar acum cu Jannik - fiind atât de bine...”, a spus Artemon Apostu-Efremov. „Cred că Jannik Sinner o să ajungă numărul unu, la un moment dat.

Sinner, așteptat să devină noul număr unu ATP

Sinner are seriozitate și e un tip care iubește tenisul. Nu o face neapărat pentru faimă. Modalitatea lui de a aborda meciurile e specială,” a declarat Artemon Apostu-Efremov în emisiunea Poveștile Sport.ro. 

În ianuarie 2024, Darren Cahill l-a transformat pe Jannik Sinner în campion de Grand Slam, performanță pe care a atins-o alături de Simona Halep, în primăvara anului 2018. 


Întrebările-fulger cu Artemon Apostu Efremov (Poveștile Sport.ro)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!