VIDEO EXCLUSIV „Se blocase toată strada când a ieșit el” Dan Chilom dezvăluie cât a trebuit să aștepte pentru o poză cu Novak Djokovic

dan chilom Novak Djokovic Poveștile sport.ro Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 11:20
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 12:41

Dan Chilom a dezvăluit cum a decurs întâlnirea cu Novak Djokovic de la Torino, din timpul Turneului Campionilor. 

Novak Djokovic mai are puțin până la împlinirea vârstei de 37 de ani, dar tenismenul sârb rămâne în continuare nu doar un simbol al longevității, ci și al sportivității.

În cel mai recent episod al emisiunii Poveștile Sport.ro, Dan Chilom a dezvăluit că a fost nevoit să aștepte cinci ore pentru a-și face o fotografie alături de liderul ATP, al cărui fan este de 16 ani. 

Dan Chilom, moment extraordinar alături de Novak Djokovic, la Torino

„Sunt susținător al lui Djokovic din 2008, de când a câștigat primul Grand Slam. L-a bătut pe Tsonga în finală. 

Am încercat de foarte multe ori să ajung să îl văd pe viu. Este idolul meu în sport, chiar peste idolii pe care îi am în fotbal.

Din foarte multe puncte de vedere, este diferit față de ceilalți, mai ales prin modul de pregătire și ce mănâncă.

Djokovic, câștigător al Turneului Campionilor 2023, după o finală cu Jannik Sinner

Poza e făcută în fața hotelului unde stătea. L-am așteptat cinci ore. Au venit prieteni și mi-au adus de mâncare, ca să nu pierd locul acesta.

Erau mii de admiratori. La acel hotel stăteau toți jucătorii; mai ieșeau, făceau poze: Tsitsipas, Rublev, Medvedev, Alcaraz... Djokovic a ieșit printre ultimii, pentru că în acea zi urma să încheie anul ca număr unu ATP. 

A fost un frig teribil dimineață, se blocase toată strada când a ieșit el. Erau foarte mulți oameni. Am avut noroc să treacă pe lângă mine. 

Djokovic e foarte deschis. Ar face poze cu oricine, dar sunt prea mulți oameni,” a declarat Dan Chilom, în emisiunea Poveștile Sport.ro. 

Novak Djokovic are 24 de titluri de mare șlem în palmares, iar trei dintre acestea le-a cucerit în 2023, sezon în care a atins cel puțin finala în toate cele patru turnee majore. 


Dan Chilom, poveste genială cu Marius Niculae la Dinamo: ”Se ascundea în patul tău noaptea. Am rămas buni prieteni și acum”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!