Poate sa castige 20 de Grand Slam-uri, dar are probleme in a-si pune masca de protectie pe fata :) Cum a fost surprins Rafael Nadal de fotografi la Roland Garros

rafael nadal masca de protectie Roland Garros 2020 Tenis Rafael Nadal masca de protectie Roland Garros 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2020, 15:18
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2020, 15:24

Rafael Nadal a avut probleme in a-si pune masca de protectie pe fata la Roland Garros. 

Rafael Nadal a castigat duminica al 13-lea trofeu la Roland Garros, atingand prin aceasta performanta si mult asteptata egalare a recordului de Slam-uri castigate, detinut de Roger Federer inca din anul 2009.

11 ani mai tarziu, tenismenul iberic a reusit sa-l egaleze pe elvetian, ambii avand in prezent 20 de turnee de mare slem in palmares. Totodata, Nadal a devenit primul jucator din Era Open cu 6 trofee de Grand Slam castigate dupa varsta de 30 de ani. 

In ciuda unor prestatii impecabile bifate la Roland Garros 2020, in care a parut de netulburat, inclusiv in finala cu liderul mondial, Novak Djokovic - adjudecata cu scorul de 6-0, 6-2, 7-5 -, Rafael Nadal a fost surprins avand dificultati in a-si aseza masca de protectie pe fata.

Vechiul si noul campion de la Roland Garros a fost surprins de fotografi punandu-si masca peste ochi, dupa care a coborat-o peste nas si gura, la fel cum a facut-o in cadrul turneului de la Roma. 

Pe intreaga durata a turneului, Rafael Nadal a purtat o masca de protectie personalizata pe care era imprimata silueta sa, care face parte din branding-ul Academiei Rafa Nadal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!