REACTIA FABULOASA a lui Roger Federer dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de turnee de Grand Slam castigate: "Cred ca ne-am provocat unul pe altul." 

REACTIA FABULOASA a lui Roger Federer dupa ce Rafael Nadal l-a egalat la numarul de turnee de Grand Slam castigate: "Cred ca ne-am provocat unul pe altul." 

Roger Federer si Rafael Nadal au acum fiecare cate 20 de titluri de Grand Slam in palmares. 

Rafael Nadal a trecut scor 6-0, 6-2, 7-5 de Novak Djokovic in finala editiei 2020 a turneului de la Roland Garros si l-a egalat astfel pe Roger Federer pe prima pozitie in clasamentul all-time al turneelor de mare slem castigate. 

Tenismenul elvetian nu a intarziat sa il laude pe omul care ii este atat prieten, cat si cel mai aprig rival. Atat pentru Roger, cat si pentru Rafa insa Novak ramane principalul 'pericol' la primul loc in acest clasament, sarbul avand 17 titluri si fiind cu 6, respectiv un an mai tanar decat Federer si Nadal. 

"Am avut intotdeauna un mare respect pentru prietenul meu Rafa, atat ca persoana cat si ca sportiv campion. Il consider cel mai mare rival pe care l-am avut de-a lungul anilor si cred ca ne-am provocat unul pe altul sa devenim tenismeni mai buni. Prin urmare, este o mare onoare pentru mine sa il felicit pentru cel de-al 20-lea Grand Slam castigat.

Este cu atat mai minunat ca a reusit sa castige acum Roland Garros-ul de 13 ori, ceea ce e incredibil; e printre cele mai mari realizari din istoria sportului. Vreau sa-i felicit si echipa, pentru ca nimeni nu poate face asta singur. Sper ca numarul 20 este doar inca un pas in continuarea calatoriei noastre. Bravo, Rafa. Meriti victoria!" au fost cuvintele elogiative scrise de Roger Federer pe Twitter. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Recorduri de infectări şi decese, în Europa. Cehia ajunge la 12.000 de cazuri noi pe zi
BRAT

Modifică setările cookies