Nick Kyrgios Australian Open Tenis ATP Thanasi Kokkinakis Tenis

VIDEO Nick Kyrgios „a murdărit” reputația lui Thanasi Kokkinakis, în direct la televizor: cum a reacționat partenerul său de dublu

Nick Kyrgios l-a vorbit „de rău” pe prietenul și partenerul de dublu, Thanasi Kokkinakis, într-o intervenție la Tennis Channel.

Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 08:19
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 08:19

Nick Kyrgios nu s-a ferit să explice lumii că Thanasi Kokkinakis a fost jucătorul mai puțin disciplinat pe durata ediției 2022 a Openului Australiei, an în care cei doi australieni au devenit, în premieră, campioni de Grand Slam.

Prieteni din fragedă copilărie, Kyrgios și Kokkinakis au surprins pe toată lumea și au ieșit campioni ai probei de dublu masculin, la finalul unui ultim act 100% australian, câștigat în detrimentul conaționalilor Max Purcell și Matthew Ebden, scor 7-5, 6-4. 

Nick Kyrgios: „Thanasi se distra copios, iar eu făceam băi cu gheață dimineața, mă trezeam la ora șapte și exersam retururile de dublu.”

„Nu aveam idee că o să câștig primul meu Grand Slam la dublu, mai ales că am reușit asta în curtea casei, la Melbourne. Thanasi locuiește acolo, iar eu am stat în zonă, înainte.

În ultimii cinci ani, câștigaserăm un singur meci împreună acolo, la dublu. Aveam cel mai slab palmares și cea mai proastă concentrare pe teren. Nu puteam juca împreună, eram o epavă,” a spus Kyrgios, în direct la Tennis Channel. 

Kyrgios, campion de Grand Slam alături de prietenul din copilărie, Kokkinakis

„Mi-a scris pe Whatsapp dacă vreau să joc și i-am zis 'hai, fie ce-o fi, să jucăm.' Am sfârșit prin a câștiga titlul. A fost unul dintre cele mai neașteptate lucruri. Nu mi-aș fi dorit să câștig acel trofeu cu altcineva. 

Thanasi se distra copios, iar eu făceam băi cu gheață dimineața, mă trezeam la ora șapte și exersam retururile de dublu. Mă întrebam ce fac aici, în timp ce el se întorcea din oraș ca să se trântească în pat, la ora aia. Oamenii ar fi crezut că e invers, că eu sunt cel care iese în oraș și petrece nopțile.

Dar a fost o competiție incredibilă. Pe mine, acea experiență m-a ajutat enorm și m-a făcut să mă gândesc că pot reuși rezultatul și la simplu. Am fost aproape să trec bariera la Wimbledon, unde am jucat finala,” a completat Nicholas Kyrgios, despre care Horia Tecău a spus că ar avea cel mai dificil de citit serviciu din lumea tenisului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!