Carlos Alcaraz Feliciano Lopez Tenis ATP Marbella Tenis

Nemaivazut: un pusti de 17 ani si-a aruncat racheta in terenul advers, dar a reusit sa castige punctul | Cum a fost posibil 

Carlos Alcaraz (17 ani, 133 ATP) a bifat o reusita improbabila in timpul meciului cu Feliciano Lopez. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Aprilie 2021, 10:49
Data actualizarii: Vineri 09 Aprilie 2021, 10:54

Moment incredibil in optimile de finala ale turneului ATP de la Marbella. In confruntarea Carlos Alcaraz (17 ani, 133 ATP) vs. Feliciano Lopez (39 de ani, 64 ATP), pustiul a reusit o performanta nemaivazuta in tenis: a castigat un punct in timpul caruia a aruncat racheta in terenul advers.

Totul s-a intamplat dupa o scurta trimisa de Feliciano Lopez, la care Carlos Alcaraz a ajuns cu brio si a transat punctul in favoarea sa printr-un forehand in cross. Partea amuzanta a constat insa in faptul ca Alcaraz a cazut dupa momentul lovirii forehand-ului, piciorul de sprijin alunecandu-i, iar racheta sa a zburat cativa metri in aer si a aterizat abia de partea opusa a fileului.

Calos Alcaraz a trecut de Feliciano Lopez in trei seturi, scor 4-6, 6-2, 6-4 si intra in carti pentru a castiga, la finalul sezonului, premiul acordat jucatorului cu cel mai mare progres inregistrat in anul calendaristic. 

In sferturi, Alcaraz se va duela cu Casper Ruud (22 de ani, 26 ATP), care l-a invins in optimi pe Gianluca Mager, scor 6-3, 6-2. 

Modifică setările cookies