Mutarea care îi convine Simonei Halep? Daniel Dobre va antrena România în barajul decisiv pentru turneul final BJK

Tenis WTA Romania daniel dobre Federatia Romana de Tenis Monica Niculescu Simona Halep Tenis Mutarea care îi convine Simonei Halep? Daniel Dobre va antrena România în barajul decisiv pentru turneul final
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 11:04
Data actualizarii: Duminica 07 Noiembrie 2021, 11:11

Daniel Dobre va fi noul căpitan-nejucător al echipei naționale de tenis feminin a României. 

Federația Română de Tenis a luat decizia de a-l pune pe Daniel Dobre în funcția de căpitan nejucător al echipei naționale de tenis feminin. Antrenorul Simonei Halep o va înlocui pe Monica Niculescu, aceasta din urmă având în palmares în poziția de căpitan o singură confruntare, cea pierdută în fața Italiei, în aprilie 2021, scor 3-1. 

Anunțul a venit la scurt timp după ce România și-a aflat adversara din barajul decisiv pentru calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King, programat în luna noiembrie a anului următor. 

  • Mutarea care îi convine Simonei Halep? Daniel Dobre va antrena România în barajul decisiv pentru turneul final

Monica Niculescu a antrenat naționala un singur meci (1-3 vs. Italia)


Întâlnirea dintre România și Polonia va avea loc în 15-16 aprilie 2022, iar țara noastră va avea statutul de echipă oaspete. Polonezii nu au anunțat încă locația unde vor desfășura evenimentul, dar speră în forțele Igăi Swiatek de a le trimite țara la competiția BJK. 

FRT a mai anunțat că Monica Niculescu (34 de ani, 39 WTA în proba de dublu) va continua să joace pentru naționala României, în timp ce Daniel Dobre va renunța la postul de director tehnic pentru a le antrena pe jucătoare în drumul spre turneul final. 

„Federația Română de Tenis îi mulțumește Monicăi Niculescu pentru totala ei implicare și pentru pasiunea de care a dat dovadă și îi transmite mult succes antrenorului Daniel Dobre”, a fost scris într-un comunicat oficial FRT. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!