Mihaela Buzarnescu Wimbledon 2022 echipament alb Wimbledon Mihaela Buzarnescu echipament Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Mihaela Buzărnescu a întârziat la propriul meci, iar organizatorii Wimbledon au trimis-o la vestiare: ce i-au reproșat româncei

Mihaela Buzărnescu a întârziat la propriul meci, în primul tur la Wimbledon, iar sosirea sa pe teren le-a dat bătăi de cap organizatorilor, din cauza unui obiect vestimentar de culoare neagră purtat sub echipament. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 13:40
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 17:35

Pățanie incredibilă pentru Mihaela Buzărnescu, în primul meci jucat la Wimbledon 2022. Sportiva din București a întârziat la propria partidă, cu Nastasja Schunk, din cadrul rundei inaugurale, iar sosirea pe teren nu a fost văzută cu ochi buni de arbitrul de scaun. 

Întrucât purta sub echipament un obiect vestimentar de culoare neagră, vizibil în zona gâtului, Mihaelei Buzărnescu i-a fost refuzat dreptul de a începe meciul și a fost trimisă la vestiare pentru a se schimba.

Mihaela Buzărnescu a încălcat codul vestimentar al Wimbledon

Jucătoarea din România s-a supus cerințelor supervizorului, venit pe teren pentru a verifica el însuși situația și a reapărut pe teren într-un echipament în totalitate alb, conform cu regulile turneului.

„Bustiera mea avea prea mult negru și se vedea aici deasupra, așa că trebuia să o schimb. Cea albă pe care o aveam eu era prea transparentă și se vedea totul pe dedesubt și nu puteam să o port, așa că am împrumutat de la antrenoarea mea. Asta e, bine că ne-am descurcat,” a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Eurosport, explicând situația. 

Nu este prima dată când o astfel de situație poate fi observată la Wimbledon. În urmă cu 9 ani, lui Roger Federer i s-a interzis să poarte încălțămintele Nike care aveau o talpă de culoare portocalie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!