GALERIE FOTO Mamă chinezoaică, tată român: britanica Emma Răducanu nu a ezitat și a dezvăluit de ce și-a urât părinții

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 11:45
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 11:52

Emma Răducanu a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să își urască părinții, în adolescența sa. 

Campioană de Grand Slam încă de la optsprezece ani, Emma Răducanu este una dintre jucătoarele care au confirmat în lumea bună a tenisului mult înainte de timpul așteptat.

Sportiva britanică cu mamă din China și tată din România a dezvăluit că părinții au pistonat-o în timpul adolescenței sale, iar insistențele lor disciplinare au făcut parte din drumul său spre ridicarea trofeului la New York, în 2021.

Părinții i-au interzis Emmei Răducanu să aibă iubiți, deoarece ar fi interferat cu antrenamentele

Vorbind despre ai săi, Emma Răducanu a preciat că perseverența părinților i-a întărit voința, dar a explicat și motivul pentru care a întreținut ură la adresa lor, într-o anumită perioadă a vieții sale.

„Părinții mei sunt atât de insistenți. Când eram mai mică, erau și mai insistenți.

Acum sunt într-un loc în care îmi spun ce cred ei că este cel mai bine, dar își dau seama că, în cele din urmă, cu cât insistă mai mult, cu atât mai mult mă voi opune eu.

Am văzut niște oameni grozavi cu care jucam în juniori și care aveau părinți mult mai îngăduitori, care le spuneau copiilor că e în regulă dacă au pierdut.

Acei juniori nu mai sunt azi în tenis, așa că nu-mi învinuiesc părinții pentru asta,” a dezvăluit Emma Răducanu pentru The Times

„Când eram mai mică, nu aveam voie nici măcar să mă întâlnesc cu prietenele mele.”

Cât despre motivul pentru care Emma Răducanu a ajuns să își disprețuiască părinții, pentru scurte perioade din adolescența sa, Emma Răducanu a spus:

„Părinții mei se opuneau ferm ideii de a avea iubiți, deoarece interferează cu antrenamentul. Când eram mai mică nici măcar nu aveam voie să mă întâlnesc cu prietenele mele.

De multe ori eram foarte resentimentară. Dar asta m-a făcut să fiu foarte încrezătoare și confortabilă în propria mea companie, ceea ce este, de asemenea, un mare avantaj,” a completat Emma Răducanu. 

În 2024, Emma Răducanu (21 de ani, 212 WTA) a obținut nouă victorii dintr-un total de șaisprezece partide oficiale jucate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!