Ilie Nastase Anne Keothavong Ion Tiriac Tenis virtual Tenis

Luata peste picior de Ilie Nastase, s-a razbunat dupa trei ani pe Ion Tiriac | Cine este femeia care a atacat vehement ideea promovata de Tiriac, Nadal si Murray

Capitanul nejucator de Fed Cup al Marii Britanii demonteaza ideea turneului virtual de tenis de la Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 12:45
Data actualizarii: Miercuri 29 Aprilie 2020, 12:52

Antrenoarea lotului Marii Britanii de Fed Cup, Anne Keothavong nu este tocmai o sustinatoare a turneului virtual de tenis de la Madrid, desfasurat in aceste zile prin intermediul consolei PlayStation 4. 

Capitanul nejucator a devenit virala in lumea tenisului pe Twitter, afirmand ca ar prefera sa-si spele toaleta in detrimentul vizionarii unui meci de tenis virtual. 

"Mai degraba mi-as spala toaleta decat sa ma uit la tenis virtual", au fost cuvintele Annei Keothavong, capitanul nejucator al Marii Britanii desconsiderand astfel ideea promovata de Ion Tiriac, patronul turneului de la Madrid, dar si de jucatori ca Rafael Nadal, Andy Murray, Bianca Andreescu sau Sorana Cirstea. 

Anne Keothavong a fost capitanul nejucator al echipei britanice si in aprilie 2017, cand Ilie Nastase a fost expulzat din arena, dupa ce a manifestat un comportament nesportiv. In pregatirea acelei confruntari cu Marea Britanie, acelasi Ilie Nastase o intreba pe Anne Keothavong - insarcinata la acea vreme - care este numarul camerei sale de hotel. 

Modifică setările cookies