Tenis

Lotul Romaniei pentru intalnirea cu Franta din semifinala FED Cup! Segarceanu a schimbat o jucatoare. Pe cine a chemat

Florin Segarceanu a anuntat lotul echipei de FED Cup pentru semifinala cu Franta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2019, 14:46
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2019, 14:49

Raluca Olaru o inlocuieste pe Ana Bogdan in echipa Romaniei de FED Cup. Irina Begu va deveni "racheta" a doua a Romaniei, dupa ce Buzarnescu a avut un 2019 slab pana acum.

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru au fost nominalizate de capitanul-nejucator Florin Segarceanu pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup de la Rouen, cu Franta, din 20-21 aprilie 2019.
 

Segarceanu: Nu e niciun scandal la echipa de FED Cup!

Dupa ce a dezvaluit componenta echipei, Florin Segarceanu a tinut sa faca o serie de precizari foarte importante: "Am promis ca voi anunta echipa care va juca impotriva Frantei dupa ce se va termina turneul de la Miami, dar din punctul meu de vedere lucrurile sunt deja clare si am tinut sa fac anuntul acum, pentru a evita alte atacuri in presa de scandal la adresa acestei echipe.

Noi avem nevoie de liniste inaintea acestui meci atat de important si este trist sa vezi cum persoane rauvoitoare incearca sa dezbine aceasta echipa. Toate fetele din echipa au avut parte de un tratament corect din partea federatiei precum si din partea noastra, a mea si a Alinei Tecsor. Eu pot sa va asigur ca nu exista niciun scandal in echipa de Fed Cup a Romaniei asa cum, va garantez ca, niciodata, Simona Halep nu a conditionat prezenta ei in echipa in nicun fel.

Simona nu a cerut niciodata ca o jucatoare sa nu fie chemata, nu a stabilit niciodata cine sa joace si cine nu, nu a vrut niciodata mai multi bani, cum ati vazut ca se mai intampla in lume, si, probabil cel mai important lucru, ea este cea care a insistat intotdeauna ca banii care vin de la ITF, exclusiv pentru premierea jucatoarelor, sa se imparta in mod egal intre toate fetele, indiferent daca au jucat sau nu. Si asa s-a intamplat si dupa meciul din Cehia, iar toate fetele au primit, deja, sumele cuvenite.

Revenind la convocare, este clar pentru toti cei care urmaresc tenisul, ca aceasta este cea mai buna echipa a Romaniei in acest moment. Avem, la simplu, patru jucatoare capabile sa joace la cel mai inalt nivel, o avem pe Simona in mare forma, Monica a demonstrat si ea o revenire incredibila, si un caracter de luptatoare de care avem atata nevoie. Apoi, sunt semne bune si din partea Mihaelei si a Irinei, care au demonstrat ca pot juca bine, iar in aceste conditii mai aveam nevoie de o a cincea jucatoare specializata pe dublu, pentru a putea, la nevoie, sa avem o alternativa pentru cel de-al cincelea meci, care ar putea fi decisiv. Iar Raluca Olaru este, evident, cea mai in forma jucatoare de dublu pe care o puteam convoca, ea fiind, deja, calificata in sferturile de finala la Miami", a anuntat Segarceanu.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies