GALERIE FOTO Îi scrie poeme de dragoste Badosei, dar pierde cu Lehecka. Aventurile lui Tsitsipas la Indian Wells 2024

Stefanos Tsitsipas ATP Indian Wells Paula Badosa Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Martie 2024, 16:02
Data actualizarii: Vineri 15 Martie 2024, 16:02

Tsitsipas a pierdut în optimi la Indian Wells și a ajuns la 5 înfrângeri în 16 meciuri jucate în 2024. 

Stefanos Tsitsipas (25 de ani, 11 ATP) a fost eliminat în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Indian Wells.

Una dintre revelațiile începutului de sezon, cehul Jiri Lehecka (22 de ani, 32 ATP) l-a depășit în minimum de seturi, scor 6-2, 6-4, deși Tsitsipas debutase convingător în competiție, cu victorii contra francezului Lucas Pouille și americanului Frances Tiafoe.

Tsitsipas și Badosa, seară de pomină în Beverly Hills

Ieșit de curând din top 10 ATP, Tsitsipas a profitat la maximum de California, distrându-se în Beverly Hills alături de iubita sa, Paula Badosa

Badosa i-a transmis lui Tsitsipas că îl iubește, după ce grecul i-a compus un fel de poem, într-o postare publicată pe Instagram. Descriind modul în care s-a simțit alături de Badosa, Tsitsipas a scris următoarele:

„Sub palmieri, legănarea dulce a primăverii. Simțul Californiei în jocul delicat al soarelui. În îmbrățișarea râsetelor, dansăm fără grijă, cu inimi bucuroase, vii și libere,” a fost maniera în care Tsitsipas și-a etalat talentul artistic în scris.

Badosa, încântată de sprijinul oferit de Tsitsipas

Deși traversează una dintre cele mai dificile perioade ale vieții sale, Paula Badosa îi este mulțumitoare lui Stefanos Tsitsipas pentru susținerea acordată. 

Accidentată și cu recidive suferite în 2024, Badosa încearcă să își mențină moralul ridicat pentru a grăbi o revenire în tenis. 

„Pentru mine e minunat să îl am alături de mine, susținându-mă. De la începutul relației noastre, tot sprijinul pe care îl primesc din partea lui... să am pe cineva care face același lucru ca și mine înseamnă mult. Cred că el empatizează cu orice,” a spus Badosa în podcastul Inside-in, notează Sportskeeda


„În 6 luni, Simona Halep va fi în top 20 WTA” Marele avantaj pe care îl are la revenire

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!