halep CTP KIKI BERTENS Madrid Open Simona Halep Tenis

HALEP - BERTENS 4-6 4-6 | Care era scorul corect al finalei de la Madrid! CTP a criticat-o pe Halep: greseala FATALA a Simonei! "S-a batut singura"

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Mai 2019, 09:27
Data actualizarii: Duminica 12 Mai 2019, 09:31

Simona Halep a fost invinsa de Kiki Bertens cu 6-4 6-4 in finala de la Madri, iar romanca a ratat sansa de a redeveni lider mondial. 

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep in meciul de sambata seara si a explicat ca romanca "s-a batut singura", pentru ca s-a redresat prea tarziu. 

"Scorul meciului Halep-Bertens trebuie citit asa: 4-2, 0-6, 4-4. Deci, in afara acestui 6-0 pe care Bertens i l-a dat Simonei la mijlocul meciului, Simona a fost fie in avantaj, 4-2, fie la egalitate cu olandeza, 4-4.

Simona a pierdut pentru ca a vrut sa castige jucand excesiv pe reverul adversarei, fara sa recurga la jocul ei secund, agresiv, cu initiativa. Kiki Bertens, la 4-2 si-a luat inima in dinti, a riscat lovituri tari, la limita, a pus scurte, i-au reusit si increderea ei a crescut progresiv.

Cand Simona a inteles ca trebuie sa atace si sa riste, a echilibrat imediat jocul, dar era prea tarziu pentru ca Bertens si-a pastrat break-ul din setul doi servind exceptional. Asa cum spuneam inainte de aceasta finala, decizia a fost la Simona: aproape s-a batut singura!", a scris CTP pe Facebook. 

Modifică setările cookies