Fostul elev al lui Mouratoglou, pus din nou la punct în ATP. Danezul se apără și spune că nu e „băiat rău”

Holger Rune ATP Masters 1000 Madrid Patrick Mouratoglou Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 12:16
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 12:16

Holger Rune este subiectul multor controverse în circuitul ATP, din cauza comportamentului său expansiv, din timpul meciurilor. 

Holger Rune (20 de ani, 7 ATP) l-a învins pe Novak Djokovic (35 de ani, 1 ATP), în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Roma, dar nu a evitat un nou conflict cu arbitrul de scaun. 

Implicat în sfertul de finală tensionat al Mastersului de 1000 de puncte de la RomaHolger Rune nu s-a putut abține și s-a descărcat asupra oficialului meciului, comunicându-i cuvinte grele, după o decizie discutabilă a oficialului. 

Holger Rune: „Nu cred că sunt băiatul rău. Mulți jucători nu afișează nicio emoție.”

„Nu cred că sunt băiatul rău. Mulți jucători nu afișează pic de emoție.

Poate că cei care o fac sunt scoși în evidență, dar nu sunt de acord. Fiecare are însă opinia lui și o respect,” a transmis Rune pentru Eurosport. 

Rune, în conflict cu Lahyani și Bernardes, doi dintre cei mai experimentați arbitri din ATP

„În Basel n-ai văzut o minge clară, la Madrid, împotriva lui Bublik, a fost o minge atât de ușor de văzut, și n-ai prins-o. Ești de râsul curcilor, omule. 

Răspunde-mi la întrebare! Da sau nu: ești pedepsit când comiți vreo greșeală? Noi suntem amendați. Dar tu nu. 

Omul ăsta e de râsul curcilor. Arbitrul acesta mă pune într-o lumină proastă, mă face să par eu băiatul rău,” s-a plâns Holger Rune, într-un dialog cu Mohamed Lahyani. 

La Madrid, un alt arbitru reputat în ATP, Carlos Bernardes i-a transmis un mesaj scurt și clar danezului: „Holger, ți-am spus-o deja la Monte Carlo. Sunt spectatori pe care nu îi poți controla.

Dacă vei continua să te comporți așa, lucrurile se vor înrăutăți pentru tine. Limitează-te la a juca tenis. Dacă faci doar asta, publicul te va lăsa în pace,” i-a spus, cu calm, arbitrul brazilian. 


Victor Hănescu dezvăluie cum joacă tenis Gică Popescu

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!