Robot de serviciu! Lui Tsitsipas i-au intrat toate servele: ce record a stabilit grecul la Madrid. Mouratoglou a rămas șocat

Stefanos Tsitsipas ATP Masters 1000 Madrid Patrick Mouratoglou Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 01 Mai 2023, 12:15
Data actualizarii: Luni 01 Mai 2023, 12:21

Sportul profesionist produce momente greu de crezut, dacă nu ar fi înregistrate. 

Eficiența la primul serviciu a atins cote noi în tenisul mondial, după ce grecul Stefanos Tsitsipas (24 de ani) a reușit să lege 39 de servicii consecutive trimise în teren. 

Numărul 5 ATP nu a fost nevoit să pună în teren al doilea serviciu timp de o oră și optsprezece minute, în partida câștigată în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 7-6 (5), în detrimentul campionului de Grand Slam, Dominic Thiem.

Stefanos Tsitsipas a pus primul serviciu în teren timp de 39 ori la rând

„Nu îmi amintesc să fi văzut așa ceva vreodată,” a spus Patrick Mouratoglou, comentând performanța jucătorului pe care l-a pregătit, în academia sa, încă din fazele junioratului. 

Pentru Tsitsipas urmează duelul cu Sebastian Baez (31 ATP), în faza 16-imilor de finală ale Mastersului 1000 de la Madrid. 

Tsitsipas a șocat pe toată lumea la Monte Carlo, unde și-a angajat om care să îi aplice cremă solară pe corp

În acest an, Stefanos Tsitsipas (24 de ani, 5 ATP) nu a reușit să își confirme titlurile de campion cucerite la Monte Carlo, în precedentele două sezoane.

Tenismenul grec a fost învins de americanul Taylor Fritz, în faza sferturilor de finală, scor 6-2, 6-4, ratând o ocazie rarisimă de a lega al treilea trofeu consecutiv pe zgura de pe Court Rainier III, în contextul eliminării-surpriză suferite de Novak Djokovic.

Dacă Tsitsipas nu a atras atenția de această dată prin tenisul practicat, jucătorul din Grecia a făcut-o prin faptul că și-a adus un om care să îi aplice cremă solară, în pauzele dintre meciuri.

Momentul a fost filmat pe holurile clădirilor din jurul Court Rainier III și i-a amuzat pe fanii tenisului, care l-au poreclit „zeu grec” pe Stefanos Tsitsipas, ironizându-l pentru alegerea de a prefera să nu se sinchisească el însuși cu aplicarea cremei solare pe propriul corp. 


De ce este Djokovic mai bun decât Federer și Nadal: explicația oferită de Victor Hănescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!