VIDEO EXCLUSIV Fostul antrenor al Simonei Halep confirmă problema din spatele dopajului: „A căzut într-o capcană” 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 16:05
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 16:04

Fostul antrenor al Simonei Halep a dezbătut problema dopajului sportivei din Constanța în exclusivitate la Pro Arena, în emisiunea Tenis Club. 

Artemon Apostu-Efremov a colaborat cu Simona Halep în tenisul profesionist, dar nu își explică modul în care Patrick Mouratoglou s-a sustras din responsabilitatea contaminării elevei sale cu Roxadustat, în timp ce fostul număr unu mondial din România plătește întreaga vină pentru cele întâmplate.

Suspendată din tenis din 7 octombrie 2022, dubla campioană de Grand Slam din țara noastră este compătimită de fostul său tehnician, care vede că Simona Halep ar fi căzut într-o capcană, în interacțiunile sale cu Patrick Mouratoglou.

Artemon Apostu-Efremov: „Ce e mai rău în situația asta e că Simona Halep va fi singura care va plăti.”

„E clar: ea a căzut, cumva, într-o capcană. Eu, știind-o pe Simona, a fost, de-a lungul carierei, extrem de atentă la aceste detalii,” a dezvăluit, în exclusivitate la Pro Arena Artemon Apostu-Efremov, care a antrenat-o pe Simona Halep în circuitul WTA. 

„Ne cunoaștem de mult timp. Ne-am antrenat împreună. A fost nevoită să scoată singură castanele din foc, pentru că am impresia că membrii din echipa sa au părăsit-o pentru multă vreme.

Declarația lui Mouratoglou a venit foarte târziu și a fost cu jumătate de măsură. Nu a spus: 'sunt vinovat, îmi asum, echipa mea a greșit', ci a zis că se simte responsabil,” a adăugat Artemon Apostu-Efremov, în emisiunea Tenis Club. 

„Mouratoglou a reușit să se strecoare.”

„Ce e mai rău în situația asta e că va fi singura care va plăti. Oricum a plătit deja, timp de doi ani de zile,” a spus  Artemon Apostu-Efremov, în exclusivitate la Pro Arena.

„Cumva, Mouratoglou a reușit să se strecoare. Simona a rămas singură în fața reflectoarelor, pentru foarte mult timp. Nu știu dacă a fost o strategie sau așa s-a întâmplat.

Cert e că, în orice caz, ea va plăti. În rest, Mouratoglou a fost cu alți sportivi, nu a pățit nimic,” a completat Apostu-Efremov, în dialog cu Radu Abramescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!