Emma Răducanu a anunțat când se va retrage din tenis, după ce fanii au pus la îndoială dedicarea sa față de sport

emma raducanu Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 10:47
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 10:45

Emma Răducanu a recunoscut că tenisul nu este singura sa preocupare. 

Emma Răducanu a explicat motivele pentru care anumiți fani au criticat-o pentru pretinsa lipsă de angajament arătat față de tenis.

Operată de trei ori în 2023, sportiva britanică a trecut cu brio peste limitările fizice, adunând în primele luni ale anului 2024 16 meciuri oficiale, cu șase mai multe decât cele strânse în sezonul anterior.

Emma Răducanu plănuiește să se retragă în zece ani din tenisul profesionist

Într-un interviu acordat The Times, Emma Răducanu a menționat că este interesată de o carieră în finanțe, după ce se va retrage, vorbind despre o interacțiune avută cu angajați tineri ai unei bănci din Marea Britanie. 

„Cariera mea în tenis se va încheia, probabil, în zece ani, așa că trebuie să îmi maximizez șansele. E un sacrificiu care merită făcut.

Am întâlnit câțiva începători la HSBC și a fost distractiv să observ ceea ce fac,” a spus Emma Răducanu, care a transmis că nu ar refuza o carieră în lumea finanțelor, după retragerea din tenis.

Răducanu, campioană de Grand Slam de la 18 ani

„Văd operațiile din spate și mi se pare ceva ce aș putea să fac în viitor. Pentru mine - sută la sută - viața va începe abia după tenis,” a fost declarația făcută de Emma Răducanu prin care li s-a dat parțial dreptate fanilor cărora li se pare că aceasta nu pare implicată complet în cariera sa de jucătoare de tenis profesionistă. 

În 2024, Emma Răducanu a impresionat în Cupa Billie Jean King. În barajul decisiv disputat de Marea Britanie împotriva Franței, campioana US Open 2021 le-a învins pe Diane Parry și Caroline Garcia, în ambele partide impunându-se după lupte captivante, de trei seturi. 


Fostul antrenor al Simonei Halep evaluează situația Emmei Răducanu, după US Open 2021

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!