"Eu credeam ca sunt intr-o forma grozava!" | Declaratia senzationala facuta de Novak Djokovic dupa prima finala de Slam a carierei in care a pierdut set cu 6-0 

Novak Djokovic rafael nadal Roland Garros 2020 Tenis Novak Djokovic, descumpanit dupa desfasurarea primelor doua seturi ale finalei RG 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Octombrie 2020, 12:16
Data actualizarii: Marti 13 Octombrie 2020, 12:22

Novak Djokovic se astepta la un meci mult mai echilibrat in finala Roland Garros 2020.

Novak Djokovic a pierdut surprinzator de usor finala turneului de la Roland Garros, cedand in minimum de seturi in favoarea spaniolului Rafael Nadal, scor 6-0, 6-2, 7-5. 

A fost prima oara cand sarbul a pierdut un set la zero intr-o finala de turneu de mare slem, desi mai jucase 26 pana sa participe in ultimul act al Slam-ului parizian din acest an. Contrar asteptarilor, Novak Djokovic a comis un numar semnificativ de greseli nefortate - 52, cu doua mai multe decat cele 50 comise in cinci seturi de meci intens, castigat in dauna grecului Stefanos Tsitsipas in semifinalele competitiei. 

"Credeam ca sunt intr-o forma grozava. Cu siguranta as fi putut juca mai bine, in special in primele doua seturi, dar m-a surprins prin maniera in care a jucat, prin calitatea tenisului aratat pe teren," a declarat Novak Djokovic dupa infrangerea din finala Roland Garros 2020. 

"Am vrut sa-i rup ritmul, evident, dar era pregatit; era mereu acolo, gata de lupta. A jucat toate loviturile corect azi," a mai spus Djokovic, care l-a laudat pe Rafael Nadal in cadrul discursului din timpul ceremoniei de premiere. "Azi ai aratat de ce esti 'Regele zgurii'. Am simtit-o chiar pe pielea mea," a concluzionat liderul mondial, Novak Djokovic, care are in palmares 17 titluri de mare slem. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!