Esplanada Simona Halep la Bucuresti! Gabriela Firea vrea o strada dedicata campioanei de la Wimbledon

Simona Halep Esplanada Simona Halep Gabriela Firea Wimbledon Tenis Esplanada Simona Halep la Bucuresti! Gabriela Firea vrea o strada dedicata campioanei de la Wimbledon
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2019, 14:23
Data actualizarii: Vineri 26 Iulie 2019, 14:27

Simona Halep a fost declarata cetatean de onoare al orasului Bucuresti, dar surprizele nu se opresc aici. 

Victoria de la Wimbledon ii aduce Simonei Halep noi surprize. Dupa ce a fost decorata de Patriarhie si de presedintele Klaus Iohannis, Halep ar putea avea chiar si o strada care ii poarta numele. Primarul Gabriela Firea a lansat initiativa "Esplanada Simonei Halep" intr-o zona importanta din Centrul Capitalei.
 

UNDE VA FI ESPLANADA SIMONA HALEP


Spatiul public situat la intersectia dintre Piata George Enescu/Calea Victoriei, Strada Episcopiei si Strada B. Franklin ar putea fi denumit Esplanada Simona Halep, conform unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei din 31 iulie a Consiliului General al Capitalei.

Initiativa apartine primarului general Gabriela Firea, anunta Agerpres.

Potrivit raportului de specialitate, Simona Halep, nascuta pe 27 septembrie 1991, la Constanta, a atins prima pozitie in clasamentul mondial WTA in doua randuri intre 2017 si 2019. A ocupat aceasta pozitie timp de 64 de saptamani, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului in clasamentul longevitatii ca lider al circuitului. In prezent, ea se afla pe locul patru mondial. A fost desemnata Jucatoarea Anului 2018 de WTA, de asemenea si Cea mai populara jucatoare in 2014 si 2015.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!