El este arma secretă la Charleston? Jaqueline Cristian a dezvăluit cum l-a angajat pe fostul antrenor al Paulei Badosa

Jaqueline Cristian Javier Marti Tenis WTA WTA Charleston Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:05
Data actualizarii: Vineri 05 Aprilie 2024, 12:11

Jaqueline Cristian, acompaniată de noul său antrenor, la Charleston. 

Jaqueline Cristian (25 de ani) a dezvăluit la Charleston că s-a maturizat, iar acesta este unul dintre motivele pentru care a încetat să poarte pelerina de „Draculina” la Transylvania Open, începând cu ediția 2024. 

„Înainte turneul avea loc în octombrie, în apropierea Halloweenului, așa că am decis să opresc acest obicei,” a punctat Jaqueline Cristian. „Noul personaj e jucătoarea care încerc să devin. Mă străduiesc să fiu eu însămi,” a spus românca. 

Jaqueline Cristian renunță la „personajul Draculina” și țintește la vârful clasamentului WTA

Vorbind despre noul său antrenor, alături de care a reușit două victorii consecutive împotriva a două oponente de top 20 WTA - un record de carieră în acest sens -, Jaqueline Cristian a dezvăluit cum l-a angajat pe Javier Marti, fost tehnician al Paulei Badosa.

„Am vorbit de-a lungul ultimului an, când m-am antrenat în Spania. Am avut o relație bună cu el, iar când am încheiat parteneriatul cu precedentul antrenor, l-am întrebat dacă este dispus să colaborăm. Evident, merge destul de bine până acum,” a dezvăluit Jaqueline Cristian, într-un interviu acordat Tennis Channel

Javier Marti și Horia Tecău, în loja româncei Jaqueline Cristian, la Charleston

Javier Marti a colaborat timp cu fostul număr 2 mondial, Paula Badosa, de-a lungul sezonului 2021. Acesta a fost număr 170 ATP în 2012, iar de-a lungul carierei de tenismen profesionist a încasat peste $370,000. 

În loja româncei Jaqueline Cristian la Charleston a fost observat inclusiv Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei României de tenis feminin. În weekendul 12-13 aprilie, România va juca împotriva Ucrainei, în barajul decisiv pentru calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King. Partidele se vor juca pe zgură, în Florida. 


Ana și Jaqueline, iubite la Transylvania Open. Moment superb creat de publicul clujean (LIVE pe Pro Arena și VOYO)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!