VIDEO EXCLUSIV Ultimă oră: Simona Halep a anunțat exact când vrea să aibă copii

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 21:25
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:56

Simona Halep a anunțat când își dorește să aibă copii. 

Simona Halep (32 de ani) a declarat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro că, deși problemele acuzate la genunchi sunt grave, se gândește momentan doar la revenirea în tenis, și nicidecum la retragere.

Chiar dacă nu a participat la Roland Garros și va rata inclusiv Jocurile Olimpice din această vară, sportiva din Constanța rămâne cu moralul ridicat și se gândește în continuare la rezultate bune în circuitul WTA. 

Simona Halep a anunțat că tenisul rămâne prioritatea numărul unu

„Mă gândesc la revenire, atât. Vreau ca tenisul să rămână o prioritate, iar după îmi doresc să am copilași,” a anunțat Simona Halep, nedeclarându-și un termen-limită până la care vrea să se retragă din sportul profesionist. 

În același interviu, Simona Halep a admis că joacă golf în timpul liber, hobby pe care l-a deprins de la fostul său antrenor, australianul Darren Cahill. 

Simona Halep a declarat că își dorește copilași după retragerea din tenis

„Greu de spus, pasiune, dar am început să joc golf și a început să îmi placă. Mi se părea foarte plictisitor când îmi povestea Darren, că el joacă foarte bine.

Și îmi spunea că o să-ți placă, o să-ți placă. Nu-mi plăcea, dar acum am început să joc. Joc de plăcere, nu pot să zic că joc bine, dar mai nimeresc din când în când,” a completat Simona Halep, în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro. 


Simona Halep se antrenează în aceste zile alături de Andrei Pavel.

Halep și Pavel se vor duela cu Steffi Graf și Andre Agassi la Sports Festival, într-un eveniments transmis de Pro Arena și VOYO sâmbătă, 15 iunie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!