Cum au reacționat Agassi, Cahill și Mouratoglou la moartea antrenorului Nick Bollettieri 

Nick Bollettieri Andre Agassi Darren Cahill Patrick Mouratoglou Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 11:55
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 11:57

Antrenorul legendar, Nick Bollettieri, a decedat duminică, 4 decembrie, la vârsta de 91 de ani. 

Andre Agassi, Darren Cahill și Patrick Mouratoglou sunt doar câteva dintre vocile marcante ale tenisului modern, care au fost puternic atinse de moartea legendarului antrenor, Nick Bollettieri. 

Nick Bollettieri a început să antreneze încă din anii '60, iar o parte din faima sa în tenisul mondial se datorează Academiei de Tenis Nick Bollettieri, un proiect pionieresc în „Sportul Alb.”

Nick Bollettieri a schimbat tenisul prin fondarea unei academii de tenis

„Nu există știri negative. Cât timp vorbesc despre mine, eu câștig,” și „E cum spun eu. Punct,” se numără printre replicile cele mai faimoase spuse de Nick Bollettieri, cunoscut și pentru sintagma: „Nu am muncit o zi în toată viața mea.”

„Prietenul nostru drag, Nick Bollettieri, a absolvit dintre noi aseară. Ne-a oferit multora o șansă de a ne trăi visul. Ne-a arătat tuturor cum viața poate fi trăită la maximum,” a transmis Andre Agassi, îndurerat la auzul veștii trecerii marelui antrenor, Nick Bollettieri. 

Reacțiile lui Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, după decesul lui Nick Bollettieri

„Un pionier, un vizionar, un credincios și un lider. Cel mai important, un antrenor grozav și un om care a avut timp pentru oricine iubea tenisul. Odihnește-te în pace, Nick. Ne va fi dor de tine, dar vei fi amintit pentru totdeauna ca o legendă a sportului nostru,” a transmis Darren Cahill, după decesul antrenorului american cu origini italienești. 

„Sunt foarte întristat de pierderea lui NickBollettieri. Familia tenisului a pierdut pe cineva foarte important astăzi, cineva care a făcut ca industria noastră să crească și a deschis oportunități pentru antrenori și jucători. Ne vom aminti de omul special care ai fost și ne va fi dor de tine,” a comunicat actualul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!