Cum a reactionat Naomi Osaka cand a aflat ca Simona Halep a ajuns la 350 de saptamani consecutive in top 10 WTA: "Este o performanta incredibila, dar eu nu am acest obiectiv" 

Simona Halep Australian Open 2021 clasament WTA Naomi Osaka Tenis Cum a reactionat Naomi Osaka cand a aflat ca Simona Halep a ajuns la 350 de saptamani consecutive in top 10 WTA: "Este o performanta incredibila, dar eu nu am acest obiectiv"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 10:39
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 10:42

Simona Halep a ajuns la 350 de saptamani petrecute fara intrerupere in top 10 WTA. 

Simona Halep a ajuns la 350 de saptamani petrecute fara interupere in top 10 WTA, iar performanta sa a starnit reactii din partea rivalelor. Jucatoarea momentului in circuitul feminin, Naomi Osaka a declarat ca, spre deosebire de romanca, nu se gandeste la clasamentul WTA. 

“Cred ca este o performanta incredibila, si eu imi doresc sa fiu asa de constanta. Cariera mea a fost cu suisuri si coborasuri, nimeni nu poate prezice daca voi juca bine sau nu la un turneu," a afirmat vechea si noua campioana a Openului Australian, Naomi Osaka despre constanta Simonei Halep in top 10 WTA. 

"Sa fiu sincera, nu ma gandesc la clasament deloc. Nici nu joc foarte mult. Vreau doar sa raman intreg sezonul la un nivel constant, sa nu ma prabusesc in vara, ceea ce mi se intampla de obicei. Evident, daca voi avea rezultate bune, voi ajunge si pe primul loc. Dar, per total nu este un obiectiv pentru mine," a declarat Naomi Osaka, noteaza Digi.

Naomi Osaka (23 de ani, 2 WTA) a bifat la Melbourne al patrulea titlu de Grand Slam al carierei, succes prin care a reusit sa o intreaca in ierarhia mondiala pe Simona Halep.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!