Maria Sharapova UIMESTE: "Cele mai bune doua ore pe care le-as fi putut trai" MOTIVUL din spatele acestei declaratii facute de rusoaica 

Maria Sharapova UIMESTE: "Cele mai bune doua ore pe care le-as fi putut trai" MOTIVUL din spatele acestei declaratii facute de rusoaica 

In izolare din cauza pandemiei de coronavirus, Maria Sharapova a dat dovada de inventivitate. 

Izolata la domiciliu, in plina pandemie, Maria Sharapova si-a demonstrat creativitatea si i-a chemat pe fanii sai la o conversatie video-audio prin intermediul programului Zoom. 

"Cele mai bune doua ore pe care le-as fi putut trai in aceasta perioada. "Familia Shara" a fost plina de rasete, lacrimi, vin (ceai in cazul meu, dar nu voi mai face aceeasi greseala data viitoare)... au fost in forma! Si nu ma asteptam la nimic mai putin," a scris Maria Sharapova despre comunitatea fanilor sai.

Maria Sharapova si-a anuntat retragerea din tenis in data de 26 februarie 2020, punand capat unei cariere in care a castigat cinci titluri de Grand Slam: Wimbledon 2004, US Open 2006, Australian Open 2008, Roland Garros 2012 si 2014. 

"Tenisul mi-a aratat lumea si mi-a aratat din ce sunt facuta. Este modul in care m-am testat si modul in care mi-am masurat cresterea. Si indiferent de ce voi alege pentru noul meu capitol, noul meu munte, voi continua sa fac ceea ce am facut. Voi urca in continuare. Voi creste in continuare. Tenis - iti spun <<la revedere>>", a fost anuntul retragerii facut de Sharapova pe contul ei de Instagram in iarna acestui an.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT