GALERIE FOTO Simona Halep dezvăluie totul despre noul său antrenor, Carlos Martinez: ce a spus despre catalan

Simona Halep Carlos Martinez Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 08:31
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 08:31

Simona Halep l-a descris în detaliu pe noul său antrenor, Carlos Martinez. 

Simona Halep a anunțat că se va decide referitor la prelungirea colaborarării cu noul antrenor, Carlos Martinez, după încheierea turneului de la Roland Garros.

Având speranța de a primi invitație în turneul propriu-zis de la Paris, Simona Halep a caracterizat primele zile de lucru cu tehnicianul spaniol ca fiind „intense”, chiar peste așteptări, din punct de vedere fizic.

Simona Halep, fericită de faptul că noul antrenor o corectează atunci când greșește

„E un antrenor foarte, foarte bun. E o persoană plăcută. Pot să spun că prima săptămână a fost reușită, intensă. Am muncit poate mai mult decât mă așteptam. Carlos e energic, mă corectează, îmi spune adevărul atunci când nu dau bine. 

E bine ca un antrenor să încurajeze, dar e bine să îmi spună și realitatea. E o persoană care mă ajută să mă redescopăr. Am făcut mici schimbări, la forehand, la serviciu. E un nou început și nu e ușor emoțional, dar îmi face plăcere să lucrrez cu el.

Simona Halep, despre meciul jucat la Miami: „Tenisul nu l-am uitat, dar, fizic, am fost foarte departe de ceea ce trebuie să fiu.”

Muncesc, dar mai am mult până să revin la nivelul meu. Sunt mulțumită, dar știu că este loc de mult mai mult. Prima săptămână a fost dificilă pe teren. Îmi simțeam grele picioarele, până și coordonarea mi se părea grea. 

Acum am început să mă simt mai ușoară pe teren și știu ce trebuie să fac. Trebuie să fiu bine fizic ca să pot să performez la cel mai înalt nivel. După cum s-a văzut, tenisul nu l-am uitat, dar, fizic, am fost foarte departe de ceea ce trebuie să fiu,” a declarat Simona Halep, în emisiunea Digi Sport, Așii tenisului. 

Simona Halep a jucat în luna martie, la Miami, primul meci oficial după o pauză de un an și jumătate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!