VIDEO Atenție, cad rachete! Sorana Cîrstea a recurs la un gest nesportiv după ce a eșuat în a servi pentru meci contra Belindei Bencic

Sorana Cirstea US Open 2022 Sorana Cirstea Belinda Bencic Sorana Cirstea gest nesportiv US Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 20:05
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 20:48

US Open 2022, tur 2 | Sorana Cîrstea a cedat nervos, după ce a eșuat în a închide meciul cu Belinda Bencic în minim de seturi, la scorul de 5-4 în setul secund. 

Sorana Cîrstea (32 de ani, 37 WTA) nu a făcut față presiunii și a cedat nervos în setul secund al meciului jucat în compania Belindei Bencic (25 de ani, 13 WTA), în cadrul rundei secunde competiționale a Openului American

Sportiva din țara noastră a făcut un meci remarcabil împotriva campioanei olimpice până la scorul de 6-3, 5-3, când a pierdut patru game-uri la rând și i-a permis elvețiencei să împingă duelul în set decisiv.

Sorana Cîrstea, „nașa” campioanei olimpice, Belinda Bencic: o conduce cu 2-0 la meciurile directe

La scorul de 5-5, după ce Cîrstea a eșuat în a contura cu serviciul soarta întâlnirii, Sorana Cîrstea a aruncat cu racheta, înflăcărată de emoția negativă a rezultatului din acel moment. 

Descărcarea nervoasă nu a ajutat-o pe româncă în finalul setului, în care Belinda Bencic a redus semnificativ numărul erorilor neforțate și s-a apărat răbdător până ce forehandul defensiv al Soranei Cîrstea i-a acordat punctele de care avea nevoie pentru a egala la seturi. 

În final, Sorana Cîrstea a fost eliminată de Belinda Bencic, scor 6-3, 5-7, 2-6, la capătul a 147 de minute de joc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!