Simona Halep Simona Halep nervi Simona Halep WTA Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Asta e problema? Simona Halep dezvăluie ce o enervează cel mai tare în circuitul WTA

Simona Halep a explicat punctual care e lucrul care îi produce cel mai mare disconfort în timpul meciurilor oficiale pe care le joacă în WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:36
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:35

Simona Halep a suferit trei înfrângeri în sezonul 2022 al circuitului WTA, dar a avut răbdarea de a explica pentru TopCourt care este aspectul care o deranjează cel mai puternic în timpul meciurilor pe care le joacă. 

„Ce mă enervează cel mai tare e zgomotul, când oamenii țipă,” a fost răspunsul Simonei Halep, demonstrând încă o dată că este o fire introvertită și nu se bucură de toate aspectele care conturează lumea tenisului. 

Zgomotul publicului, lucrul care o deranjează cel mai puternic pe Simona Halep în tenis

Sportiva din România nu a fost singura care a răspuns la întrebarea: „Ce te enervează cel mai mult în tenis?”. Venus Williams a replicat: „Să trimit mingea în fileu, e neprofesionist, în opinia mea,” iar Nick Kyrgios a răspuns colorat: „Când joc ca un rahat,” au fost cuvintele tenismenului australian. 

„Time-out-urile medicale,” și „Când fac o dublă greșeală,” au fost replicile lui Sloane Stephens și Felix-Auger Aliassime, jucătorii împărtășind cu sinceritate care sunt lucrurile care îi deranjează cel mai mult. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!