Tenis

VIDEO Asta e problema? Simona Halep dezvăluie ce o enervează cel mai tare în circuitul WTA

Simona Halep a explicat punctual care e lucrul care îi produce cel mai mare disconfort în timpul meciurilor oficiale pe care le joacă în WTA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:36
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:35

Simona Halep a suferit trei înfrângeri în sezonul 2022 al circuitului WTA, dar a avut răbdarea de a explica pentru TopCourt care este aspectul care o deranjează cel mai puternic în timpul meciurilor pe care le joacă. 

„Ce mă enervează cel mai tare e zgomotul, când oamenii țipă,” a fost răspunsul Simonei Halep, demonstrând încă o dată că este o fire introvertită și nu se bucură de toate aspectele care conturează lumea tenisului. 

Zgomotul publicului, lucrul care o deranjează cel mai puternic pe Simona Halep în tenis

Sportiva din România nu a fost singura care a răspuns la întrebarea: „Ce te enervează cel mai mult în tenis?”. Venus Williams a replicat: „Să trimit mingea în fileu, e neprofesionist, în opinia mea,” iar Nick Kyrgios a răspuns colorat: „Când joc ca un rahat,” au fost cuvintele tenismenului australian. 

„Time-out-urile medicale,” și „Când fac o dublă greșeală,” au fost replicile lui Sloane Stephens și Felix-Auger Aliassime, jucătorii împărtășind cu sinceritate care sunt lucrurile care îi deranjează cel mai mult. 

Modifică setările cookies