Antrenorul Serenei Williams surprinde: ”A suferit niște traume în ultimii ani!” Imaginile hot postate de Serena pe Instagram

Serena Williams Margaret Court Patrick Mouratoglou Tenis WTA US Open 2021 Tenis Antrenorul Serenei Williams surprinde: ”A suferit niște traume în ultimii ani!” Imaginile hot postate de Serena pe Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 18:19

Serena Williams ratează în acest an US Open-ul pentru a patra oară în carieră. Prima participare la New York a avut loc în 1998. 

Australian Open 2017 a fost ultimul turneu de mare șlem câștigat de Serena Williams, care a jucat de atunci patru finale de turneu de mare șlem, dar le-a pierdut pe toate, una dintre acestea în fața Simonei Halep, la Wimbledon, în 2019. 

În căutarea sa după titlul de mare șlem cu numărul 24, care ar însemna egalarea recordului absolut, deținut de Margaret Court, Serena Williams va împlini vârsta de 40 de ani, iar sarcina de a mai câștiga un Grand Slam se arată din ce în ce mai dificilă. 

Patrick Mouratoglou: ”Cred că Serena a suferit niște traume în ultimii ani”


După trei ani în care a jucat două finale și o semifinală la Flushing Meadows, Serena Williams lipsește de la US Open, pentru prima oară din 2017. Este doar a patra absență a Serenei de la turneul de mare șlem newyorkez, în condițiile în care prima sa participare a avut loc în anul 1998. ”Mă odihnesc și mă vindec, dar cu stil,” a scris Serena Williams pe Instagram. 

”Dacă aș ști care e secretul, aș face lucrurile mai ușoare pentru Serena. Să joace pentru titlul 24 de Grand Slam a fost o presiune pentru Serena Williams. Uneori, i-a lipsit doar un set să scrie istorie. E cea mai mare presiune posibilă. Uneori, până și pentru cei mai buni din lume e prea mult, te prinde din urmă, devii foarte emoționat ori nervos din cauză că emoția e prea dificil de controlat.

Când vine vorba despre Serena, cred că au fost niște traume în ultimii ani - poate că simte că nu poate să se mai exprime, iar acest lucru nu îi face bine. Se simte bine atunci când e ea însăși. Nu cred că și-a permis să fie ea însăși n mai multe momente din finalele importante, iar acest lucru a durut-o,” a declarat Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams pentru Tennis Head

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!