Ana Bogdan, eliminata categoric de finalista Roland Garros in primul tur la Wimbledon! Romanca a rezistat doar 57 de minute pe teren

Ana Bogdan anastasia pavlyuchenkova Tenis WTA Romania Wimbledon 2021 Tenis Ana Bogdan, eliminata categoric de finalista Roland Garros in primul tur la Wimbledon! Romanca a rezistat doar 57 de minute pe teren
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 30 Iunie 2021, 14:07
Data actualizarii: Miercuri 30 Iunie 2021, 14:14

Ana Bogdan a fost eliminata in primul tur la Wimbledon de catre finalista Roland Garros, Anastasia Pavlyuchenkova. 

Tragerea la sorti a turneului de la Wimbledon nu i-a suras Anei Bogdan, care a fost invinsa in turul inaugural de catre finalista Roland Garros din acest an, Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-2, 6-2 dupa doar 57 de minute de joc. 

Rusoaica, numar 19 WTA s-a desprins la 2-2 in ambele seturi, adjudecandu-si doua break-uri consecutive pe serviciile Anei Bogdan si necedand romancei nicio sansa de break. 

A fost a doua victorie din doua intalniri directe pentru Pavlyuchenkova in fata Anei Bogdan, dupa ce prima confruntare avusese loc la Shenzhen, in 2019, cand Bogdan a cedat cu un neverosimil scor 6-0, 6-1. 

Pentru prezenta pe tabloul principal, Ana Bogdan (92 WTA) va incasa un cec in valoare de €55,905, dar va parasi competitia cu dezamagirea de a nu-si fi atins cea mai buna performanta la Wimbledon, turul 2, reusit in 2017. In clasamentul WTA LIVE, Ana Bogdan coboara 4 pozitii, pana pe locul 96 WTA, drept consecinta a acestui esec. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!