VIDEO | AMENDAT cu 50.000 de euro pentru anti-joc! Cum s-a facut Bernard Tomic de ras la Wimbledon

Tenis Bernard Tomic Wimbledon Tenis AMENDAT cu 50.000 de euro pentru anti-joc! Cum s-a facut Bernard Tomic de ras la Wimbledon
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 10:20
Data actualizarii: Miercuri 29 Iulie 2020, 10:23

De numai 58 de minute a avut Jo-Wilfried Tsonga nevoie pentru a-l invinge pe Bernard Tomic in turul inaugural al editiei 2019 a turneului de la Wimbledon. 

A fost 6-2, 6-1, 6-4 pentru tenismenul francez, care a infruntat un adversar care nu i-a opus rezistenta, meciul fiind cel mai scurt jucat pe tabloul principal masculin din 2004 pana in prezent.

"Toti jucatorii sunt asteptati sa performeze la nivel profesionist la fiecare meci dintr-un turneu de Grand Slam. In opinia arbitrului, acest standard de performanta nu a fost indeplinit de Bernard Tomic in meciul din primul tur, cu Jo-Wilfried Tsonga, si, drept urmare, a fost amendat cu suma maxima, de 45.000 de lire (n.r. aproximativ 50,000 de euro). Jucatorul are dreptul sa faca apel”, a fost scris in comunicatul oficial scris de organizatorii Wimbledon.

Chestionat de jurnalisti in legatura cu efortul depus pe teren, Bernard Tomic s-a aratat iritat, spunand: "Ce? Urmatoarea intrebare, va rog", a baiguit Bernard Tomic, care si-a lasat capul in jos, fiind vizibil deranjat. 

Bernard Tomic, sfertfinalist la Wimbledon in 2011 traverseaza o panta descendenta serioasa, inregistrand in ultimele 12 luni o cadere de peste 100 de pozitii in clasamentul ATP. Actualmente, australianul ocupa locul 202 ATP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!