Tenis

"Am cu ce sa o bat!" Amenintarea Irinei Begu in fata lui Bouchard pentru o calificare istorica in sferturi la Australian Open

Irina Begu are parte de un 2015 fantastic. A ajuns in optimile de la Australian Open, unde va juca in fata lui Eugenie Bouchard.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:09
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 17:11

Irina Begu este extrem de increzatoare inaintea meciului cu Bouchard. Daca va castiga, va ajunge in sferturile competitiei. Begu spune ca nu are niciun motiv sa se teama de Bouchard:

"Intotdeauna primul meci este cel mai greu, am crezut in sansa mea, am stiut ca am o sansa foarte buna si meciul acela mi-a dat o mare incredere. Am o sansa foarte buna, am cu ce sa o bat, important este sa imi fac jocul meu si sa incerc sa conduc jocul cat mai mult. Imi doresc sa servesc cat mai bine, sa am un procentaj cat mai ridicat si consider ca si serviciul va fi o arma importanta in acest meci", a declarat Irina Begu pentru DigiSport.

In schimb, jucatoarea din Canada a fost extrem de surprinsa in clipa in care a aflat ca va juca cu Begu. Intrebata cand de bine o cunoaste pe viitoarea sa adversara, Bouchard a raspuns: "Nu prea bine. Nici macar nu stiam ca a castigat. Voi discuta putin cu antrenorul meu, dar voi lucra maine la antrenament. Voi lucra asupra jocului meu. Fiecare jucator de aici este foarte bun, pentru ca e turul patru al unui turneu de Grand Slam. impotriva oricui as juca, ar fi foarte dificil. Voi fi pregatita pentru o batalie, voi incerca sa imi fac jocul si sa ma simt bine."

Modifică setările cookies