VIDEO Adversarul i-a cerut tricoul: la aproape 38 de ani, Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid și a făcut un nou gest legendar

rafael nadal ATP Madrid Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 10:20
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 18:29

Rafael Nadal impresionează atât pe teren, cât și în afara lui, la aproape 38 de ani. 

La începutul lunii iunie, Rafael Nadal (512 ATP) va spera să fie încă implicat în turneul de la Roland Garros, care se va apropia de final.

Atunci, Nadal va împlini vârsta de 38 de ani, care îl regăsește jucând un tenis convingător, chiar dacă fizicul său îi oferă din ce în ce mai multe semnale potrivit cărora ar trebui să își grăbească retragerea din tenis.

Rafael Nadal, impresionant atât pe teren, cât și în afara lui

Tenismenul din Manacor a avansat în optimile turneului ATP Masters 1000 de la Madrid, după o victorie împotriva numărului 91 ATP, argentinianul Pedro Cachin (91 ATP).

După succesele cu Darwin Blanch și Alex De Minaur, Rafael Nadal s-a mobilizat pentru a obține o nouă victorie, de această dată în trei seturi, scor 6-1, 6-7 (5), 6-3. 

20 de erori neforțate a comis Nadal în cele trei ore ale jocului, la finalul căruia Cachin l-a rugat să îi ofere tricoul său de joc.

Nadal - Lehecka se joacă marți, 30 aprilie, după ora 22:30

La salutul de după încheierea meciului, argentinianul Cachin i-a transmis lui Nadal: „E un vis devenit realitate pentru mine. Nu știu care e protocolul, dar îmi poți da, te rog, un tricou?”, l-a rugat Cachin pe Nadal. 

Rafael Nadal i-a oferit, la vestiare, un tricou de joc, iar Pedro Cachin a publicat pe rețelele sociale o imagine cu acesta.

„A fost un vis pentru mine. Ce frumos e tricoul,” a apreciat Cachin. 

În meciul următor, Rafael Nadal îl va înfrunta pe Jiri Lehecka (31 ATP). Învingătorul va primi replica jucătorului mai bun din duelul Daniil Medvedev - Alexander Bublik. 


Artemon Apostu-Efremov, la Poveștile Sport.ro (29.04.2024)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!