FOTO ȘI VIDEO Vodă Caragea! Atacantul român Adrian Caragea, ”rebelul” de la națională, a câștigat Turneul Viareggio cu Sassuolo

Adrian Caragea Denis Sandro Iaroslav Railian Sassuolo Turneul Viareggio Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 05 Aprilie 2023, 15:46
Data actualizarii: Miercuri 05 Aprilie 2023, 15:45

Fotbalistul de 17 ani a înscris două goluri și a dat două pase de gol la prestigioasa competiție rezervată echipelor de tineret.

Adrian Caragea, atacantul român de 17 ani de la Sassuolo, a câștigat cu echipa italiană de tineret prestigiosul turneu de la Viareggio, una dintre cele mai importante competiții de juniori din lume, cu o istorie începută în 1949.

La Viareggio, puștiul născut în Spania, la Jaen, care evoluează pe posturile de extremă stânga sau extremă dreapta, a înscris două goluri (în 1-0 cu Rukh din Ucraina și în 2-2 cu Carrarese, din faza grupelor) și a dat două pase decisive, jucând în toate cele șapte meciuri ale lui Sassuolo, inclusiv în finala 2-1 cu Torino.

Adrian Caragea a ajuns la Sassuolo de la Academia Hagi

Recent, părinții lui Adrian Caragea au dat de înțeles că atacantul nu se va mai prezenta la naționala de juniori a României cât timp selecționer la categoria lui de vârstă este Daniel Mogoșanu.

Înainte de a semna cu Sassuolo în septembrie 2021, cel alintat ”Dudu” de apropiați a evoluat pentru Jaen (Spania), Șoimii Buzău, Viitorul Buzău, Academia Hagi (juniori) și Viitorul Constanța 2 (în Liga 3).

Este coechipier la Sassuolo cu orădeanul Denis Șandro și cu Iaroslav Railian, ucrainean de origine română

La Viareggio Cup, în lotul campioanei Sassuolo s-au aflat și atacanții Denis Șandro (17 ani) și Iaroslav Railian (18 ani).

Primul este din Oradea, a fost transferat în ianuarie de la FC Bihor (Liga 3) și a jucat la turneu în 4 meciuri, iar al doilea este un ucrainean de origine română ajuns și el recent la Sassuolo, care a evoluat în 3 partide la Viareggio.

Foto: Canale Sassuolo / Leonardo Bartolini

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!